mandag den 12. oktober 2009

Forum og Galleri er SLETTET

Jeg har valgt at lukke DreamPapers forum og galleri - da det ikke bliver brugt så meget mere, nu da rigtig mange af os har en blog, og det skønne ScrapSisters magasin er kommet til.
Fremover vil alle konkurrencer, kurser, arrangementer m.m. bliver skrevet her på DreamPapers blog.
Ha' en fantastisk kreativ dag,
Annette
***alle der ligger en kommentar til dette indlæg, vil være med i lodtrækningen om en lille præmie fra DreamPapers. Lodtrækningen finder sted fredag formiddag, så sidste chance for at deltage er fredag den 16. oktober 2009, kl. 9.00.***

16 kommentarer:

Else sagde ...

Det er måske en god ide da det netop ikke bruges så tit, og det nok kræver en del af dig at opretholde det uden spam mv. Jeg har været inde dagligt og checke, men har ikke skrevet noget længe på forum.

Jeg har til gengæld heller ikke brugt bloggen meget (har glemt den) men vil nu bruge den i stedet til at holde mig a'jour på DreamPapers dagligt.... Læs mere

Vi ses !!

Nikolette sagde ...

Det kan jeg godt forstå, at du gør Annette.. hellere bruge tiden på det der nytter og skaber glæde ;-)

Charlotte Ravn sagde ...

Det kan jeg godt forstå! Det er et stort arbejde, at vedligeholde et forum og galleri og hvis det ikke bliver brugt, er din tid jo bedre brugt på noget andet!

Anne Thormose sagde ...

Det var en rigtig god idé, kun at have bloggen - det er jo en god kombination af både forum og galleri.
Hvis månedens skitsekonkurrence stadig kører - kunne du så lokkes til at lægge skitsen på bloggen?

Brit sagde ...

Ingen grund til at have noget, hvis ikke det bliver brugt. Og så sparer du tiden til at opdatere Forum'et og galleriet.

Vi glæder os til at se hvad der kommer til at ske i fremtiden for DPs blog.

rhh sagde ...

har mest brugt den blogoversigt der var på forum (har pt. ikke min egen pc og kan jo ikke blive ved med at tilføje feeds på datterens!) men kan godt forstå at du har lukket forum, og så vil jeg liste mig til lige at smække denne blog under foretrukne :o)

Sofie sagde ...

Ja, jeg kan også godt forstå det. Der er sket meget siden bloggen kom til og det er også dem jeg selv bruger mest. Forums er i det hele taget meget lidt jeg får brugt, tiden er der ikke til det hele.
Knuser

jayne sagde ...

Ja, tid mangler man altid, så hvorfor ikke bruge den på noget fornuftigt, og det er det jo ikke hvis ingen bruger det :-) Jeg vil følge bloggen, og se om jeg kan være med i denne mnd. skitse udfordring.

KH Jayne

ses

Mutte sagde ...

Det er helt forståeligt at du vælger at lukke ned for galleri og forum da det er meget tid der bliver brugt til at opdatere så mange steder. Jeg glæder mig til fortsat at besøge denne blog.

Monica Kasandra sagde ...

Kære Annette,
det er nok en god idé, så er du fri for spam og bruge en masse tid på at holde det opdateret. Det er rigtig fint med bloggen her. Og når du lægger ind på Scrapsisters kommer du også ud til et bredere publikum. Og så får du mer tid! Til familien og os.
kh Monica

Ragna sagde ...

Glæder mig til at følge med på bloggen. Vi er jo allesammen flere steder, og det trafikken vil nok naturligt samle sig om et knudepunkt. Så bliver der dejligt aktivt der, og vi kan jo alt det og mere til, som vi kunne på f.eks. Dreampapers forum.
God beslutning.

EttenA sagde ...

God ide! Oprydning og forandring er altid godt!
Måske der skulle udbydes et kursus i hvordan man får en privat blog op at køre så den også ser lidt spændende ud...det savner jeg :-)

Chaline sagde ...

Jeg støtter alle de andre kommentarer om at det er en rigtig fin idé. Som sagt, så er der jo nok ting vi scrappere gerne vil bruge tid på...så det er helt forståeligt. Og held og lykke med bloggen.

Lone sagde ...

Forstår dig fuldt ud. Har været inde og tjekke jævnligt, men ja længe siden jeg har skrevet noget. Vil følge Dreampapers her fra bloggen

Else Slipsager Petersen sagde ...

Forstår godt din beslutning, det er svært at finde tid til at være med alle steder. Var ellers meget glad for dit forum, men må indrømme at med den sparsomme tid jeg har til nettet ikke er blevet brugt der det sidste 1/2 års tid.

madamtridse sagde ...

Jeg kan godt forstå at du har lukket dit galleri og forum. Jeg er ikke så godt til at komme ind og kigge på nogen af de forum og gallerier der et i scrapverdenen.:)

Men nu når du nu også har lukket din skønne skønne butik, snøft. Så håber jeg at du stadig beholder din egen blog(det skal du) *fnis*. Eller hvad med en blog(eller på din egen) hvor du ligger nogle af dine skønne skitser til kort og LO på. Jeg synes det er så fedt man lige kan kigge forbi din blog og finde en skitse, hvis man lige får en scrapblokkering.:)
Knus